Persoonlijk - In de buurt - Altijd samen

Ons werkgebied

Anne-Cares staat bekend om haar persoonlijke aandacht (en acute beschikbaarheid) voor diegene die het op dat moment nodig hebben. Deze persoonlijke aandacht (en snelle beschikbaarheid) kan niet gegeven worden wanneer het werkgebied te groot is. Wij hebben ons werkgebied zorgvuldig gekaderd en onze verzorgers binnen dit werkgebied verdeeld zodat wij aan onze kernwaarden kunnen voldoen.

Met onze vestiging is Geldrop richten wij ons daardoor ook enkel op de regio Eindhoven. Bent u op zoek naar verzorging, verpleging of begeleiding in gebieden rondom de regio Eindhoven? In Waalre, Nuenen, Heeze, Geldrop en Mierlo staat Anne-Cares u graag bij. Omdat wij deze gebieden met kleine zorgteams van de benodigde zorg voorzien bent u er zeker van dat er altijd een bekend gezicht aan de deur staat. Hierdoor wordt ook een vertrouwensband opgebouwd welke bijdraagt aan een prettig herstel en een langer leef genot aan huis.

Geldrop
Met Geldrop als vestiging hebben wij altijd voldoende verpleegkundigen in de buurt om binnen enkele minuten bij u op locatie beschikbaar te zijn voor de benodigde zorg. Daarnaast ligt Geldrop ook centraal gelegen in ons werkgebied waardoor er, indien nodig, snel geschakeld kan worden tussen collega‘s.
Waalre
Enkele wijkverpleegkundigen zijn standaard aanwezig in de omgeving van Waalre waardoor wij snel schakelen wanneer dit nodig geacht wordt. Behoevende hulp is dan ook altijd binnen korte tijd beschikbaar en door de deskundigheid van degene zijn zij allen bevoegd en in staat alle benodigde zorg te kunnen bieden.
Nuenen
Gezien de goede directe verbinding tussen Geldrop en Nuenen zijn wij bij alle meldingen snel ter plekke om u of uw naasten te voorzien van de benodigde zorg. Door de korte afstand tussen Geldrop en Nuenen is er ook altijd snel een back up paraat wanneer dit nodig is.
Heeze
Als naastgelegen dorp van Geldrop en met voldoende bezetting van onze wijkverplegers is hulp in Heeze altijd maar een paar minuten van u of uw naasten vandaan. Daarnaast zorgt deze bezetting ervoor dat er altijd een bekend gezicht voor de deur verschijnt.
Mierlo
Mierlo is als onderdeel van de gemeente Geldrop-Mierlo snel en goed bereikbaar voor onze wijkverplegers. U hoeft dan ook nooit lang te wachten op de hulp die op dat moment nodig is. Ook in Mierlo zorgen wij ervoor dat u niet telkens een nieuw gezicht ziet.