Persoonlijk - In de buurt - Altijd samen

Over ons

Anne-Cares biedt als jonge, snel groeiende thuiszorgorganisatie verschillende vormen van verzorgingverpleging en begeleiding. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer het gaat om advies of het complete traject betreffende terminale zorg. Bent u benieuwd hoe cliënten denken over ons, klik dan hier. Door ons specifiek te specialiseren op een bepaald gebied kunnen wij u of uw naasten voorzien van de best mogelijke persoonlijke zorg. Bent u voor uzelf of voor uw naasten op zoek naar persoonlijke en professionele zorg in de regio Eindhoven dan ben u bij ons aan het juiste adres. Persoonlijk en professioneel zijn twee begrippen die wij nakomen doordat wij met ervaren wijkverpleegkundige werken en deze in kleine teams strategisch geplaatst hebben. De behoevende zorg is daarmee altijd binnen handbereik en de kleine teams zorgen ervoor dat u altijd een bekend gezicht aan de deur kunt ontvangen. In ons werk hebben wij drie kernwaarden waar wij veel waarde aan hechten namelijk: persoonlijk, dichtbij en samen.

Erkend leerbedrijf

Anne-Cares is door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) benoemd tot erkend leerbedrijf. Diverse leerlingen kunnen bij ons bedrijf stagelopen, zowel BBL als BOL leerlingen. De leerlingen komen onder de hoede van een praktijkopleider die ze tijdens de stageperiode volgens de leerweg begeleidt met hun stage.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Uw welzijn en dat van onze medewerker staan centraal. Alleen met persoonlijke aandacht van alle betrokkenen kunnen we met elkaar passende en betaalbare zorg haalbaar maken.

Dichtbij

Die zorg organiseren wij door te werken in kleine teams in de wijk, dichtbij u. Hierdoor staan wij dichtbij uw zorgnetwerk. Als aanspreekpunt voor de mantelzorger, familie en huisarts kunnen wij direct inspelen op veranderende omstandigheden.

Anne-Cares-persoonlijke zorg in de regio Eindhoven

Samen

Anne-Cares ondersteunt mensen met als hoofddoel zelfstandigheid. Dit kunnen wij alleen bereiken samen met onze cliënten, samen met ons team en samen met andere hulpverleners.