Persoonlijk - In de buurt - Altijd samen

Partners

Anne-Cares werkt met diverse partners samen om de cliënt zoveel mogelijk te ontzorgen in tijden dat juist de benodigde vorm van zorg de aandacht verdient. Allereerst werken wij samen met alle grote en meest bekende zorgverzekeraars. Daarnaast werken wij samen met verschillende ondersteunende partijen om de kwaliteit van zorg te verbeteren en te waarborgen.

Anne-Cares werkt met de volgende zorgverzekeraars

Restitutiepolis

Wellicht heeft u al eens van het woord restitutiepolis gehoord. Dit houdt kort gezegd in dat er meer vrijheid bestaat in het kiezen van een zorgverlener.
Normaliter wordt de rekening vaak (deels) voorgeschoten. Anne-Cares handelt echter op andere wijze. Anne-Cares is een onafhankelijke thuiszorgorganisatie, die niet-gecontracteerde zorg levert. Dit betekent dat u de eigen bijdragen niet hoeft bij te betalen. Indien u meer informatie wenst te lezen betreffende een restitutiepolis, klik dan hier.

Ondersteunende partijen

Anne-Cares werkt met de administrateive software van Dinz
Anne-Cares werkt samen met Vecozo, hét landelijk communicatiepunt voor de zorg.
Anne-Cares is aangesloten KIWA om continu verbetering in kwaliteit door te kunnen voeren
Anne-Cares is aangesloten bij de zorgprofessional om samen te werken aan een volledig, kwalitatief, verantwoord en deskundig ondernemerschap

WMO

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is een wet in het kader van hulp en ondersteuning. Het doel van de wet is om burgers te helpen, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en deel kunnen nemen aan de maatschappij. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor uitvoering van de WMO. Anne-Cares werkt samen met onderstaande gemeenten.

Anne-Cares werkt samen met de gemeente