Persoonlijk - In de buurt - Altijd samen

Recensies

Anne-Cares is trots op het werk dat haar team levert. Om die redendelen wij dat dan ook graag met de buitenwereld. De tevredenheid van onze cliënten zorgt ervoor dat wij ons werk altijd met plezier uitoefenen. Door de jaren heen hebben wij veel feedback van onze cliënten mogen ontvangen en hierdoor weten wij wat ze wel en niet fijn vinden bij bepaalde vormen van zorg.

Door continu in contact te staan met onze cliënten en collega’s verbeteren wij dagelijks de manier van zorg verlenen. Met alle opgedane kennis merken wij snel wat een cliënt wel en niet als prettig beschouwd en kunnen wij hier ook snel op anticiperen. Hierdoor kunnen wij onze cliënten, snel en professioneel helpen op de manier waar zij zich prettig bij voelen. Bent u benieuwd naar de mening van onze cliënten over de zorg die wij verlenen kijk dan hieronder naar onze ontvangen recensies.

Zelf recensie schrijven

Als cliënt of naasten bent u vrij om zelf een recensie te schrijven over Anne-Cares. Wanneer u op onderstaande knop klikt, sturen wij u door naar de pagina waarop u zelf een recensie kunt plaatsen.